“Невероятна емоция е да се върна тук. Много съм  развълнувана. Влизам

...
“Невероятна емоция е да се върна тук. Много съм  развълнувана. Влизам
Коментари Харесай

Любовната история на Биляна Гавазова с мъжа й започнала на погребение

“Невероятна емоция е да се върна тук. Много съм  разчувствана. Влизам в дома си ", призна преди седмица Биляна Гавазова в предаването на Би Ти Ви " Преди обед “, където бе посетител коментатор. През 2022 година ненадейно Гавазова реши да се отдръпна от журналистическата специалност и да поеме в нова посока.

С приятелката си Тереза Захариева-Апостолова основаха пиар и маркетинг организация, която по думите й се развива, сполучливо. “Откакто съм почнала да работя, съм се занимавала единствено с публицистика и постоянно съм била на доста огромни обороти.

Да, има и негативи -  пропуснала съм моменти със сина ми Алек. Но решението да напусна Би Ти Ви няма нищо общо с натовареността, а с метода, по който започнах да се усещам в един миг, разкрива Гавазова, която 11 години бе измежду знаковите лица на медията. За този интервал натрупа опит като кореспондент и водещ на утринните и обедните вести, както и на известната потребителска графа “Чети етикета “.

И тъкмо, когато е на върха на славата, дисплеят й стеснява....Нямах пълна независимост да върша нещата по метода, по който желаех, и счетох, че е пристигнал моментът за смяна. Може би някъде се разминаха моите упования с това, което действително се случваше. Но няма неприятни усеща и кавги потрес и бомба. Уважавам доста сътрудниците и се веселя, че съм имала опция да натрупвам опит в толкоз огромна и влиятелна телевизия “, опровергава слуховете за разкол с някогашните си работодатели Гавазова.

Всъщност напуща малкия екран импулсивно, без съответна изясненост за бъдещето. Не е имала концепция да поеме в нова посока или медия. Просто е имала потребност от отмора, да си избистри съзнанието, да реши какво да прави и къде, ще се усеща по-добре. Предлагат й разнообразни предложения, част от тях да е водеща в друга медия, само че нищо я устройва, написа Минаха години.

" В един миг се появиха задължения, които са по-близки до това, което върша сега, и те ми дадоха още по-голямо ентусиазъм да основа с Тереза организацията ни. Хората ме търсеха за модератор и съветник на разнообразни събития, за действия, свързани с пиар и връзки. Така по натурален метод пристигна детето ни " Би енд Ти Комюникейшън ", спомня си някогашната тв водеща. Твърди, че не споделя довиждане на екрана. “Никога не мога да затворя тази врата. Би било безразсъдно и самоуверено да кажа, че това е краят. Ако ориста е решила, че мога да се върна и в случай че се появи вярното предложение и в верния миг, съм подготвена да го направя.

Но в този момент съм фокусирана в новото си начинание и за мен това е значимо сега “, безапелационна е Гавазова. Красивата водеща разкрива, че като дете в родния Шумен не е имала огромни фантазии - желала филия с лютеница, да кара колело и да играе белот с момчетата. " Нямаше телефони и разпръскване. Нашето детство беше същинско. Сега то минава на бързи обороти “, спомня си Биляна.

Такова нехайно детство желае да даде и на сина си Алек, който е най-голямата наслада и благополучие на известната си майка. " С него се гордея най-вече. Алек се появи в миг, в който кариерата ми вървеше нагоре, таман бях станала водеща на утринния блок. За секунда не съм имала съмнение кариерата или детето. Много мечтан и обичан е синът ми. Денят, в който с Тодор разбрахме, че Алекс е на път, е най-щастливият в живота ни “ признава Гавазова.

Съпруга си - предприемача Тодор Христов среща преди двадесетина години в родния Шумен при много необикновени условия, на заравяне на общ другар. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 година се срещат още веднъж и този в път любовта ги връхлита. В оня интервал Биляна е засегната от одеве претърпяна разлъка и е прекомерно подозрителна към ухажванията на шуменеца. Тодор обаче е толерантен и не след дълго съумява да покори сърцето на съгражданката си. Година по-късно стават родители и на дребния Алек.

Днес с ръка на сърцето Биляна признава, че се чувства късметлийка, само че не поради славата, от чийто плод е съумяла да вкуси, а най-много поради фамилията си. " Те са най-голямата ми уязвимост и най-големият ми боязън е да изгубя някого от тях “, споделя Гавазова и дефинира Тодор като " най-хубавия мъж на света “.  " Той непрекъснато ме изненадва, тъй като е доста грижлив. Най-ценното е, че постоянно мисли за това по какъв начин се усещам, дали съм изморена... Тази грижа и мисъл за мен ми дава ужасно успокоение ", признателна е на ориста журналистката. А дали мислят за второ дете - Божа работа. Засега са щастливи с техния Алек и по тази причина, че посрещат изгрева всеки ден дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР